Orari i hapjes
Hënë-Sat 08:00 - 21:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na telefononi:
+38944 457 537
+38970 532 831
+38970 209 075
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adresë
f. Celopek, Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buzëqeshja juaj në duar të sigurta.

Një klinikë e besueshme për të gjitha nevojat tuaja dentare
 
 
 
 
 

PËR NE

 
Medident u themelua dhe filloj me punë në fillim të viteve 90 dhe është ndër ordinancat shëndetsore të para ne pollog. Ordinanca shëndetsore MEDIDENT , ështe një qender e avancuar moderne që ofron shërbime të mjeksisë së përgjithshme dhe të stomatologjisë , diagnostikim dhe trajtim. Medident është e pajisur me pajisje me të reja për të diagnostikuar të gjitha llojet e sëmundjeve , pajisjet dhe teknologjinë më efektive të kohës sonë të cilat janë në shërbim te pacienteve tanë. Shërbimet që mund të meren në Medident janë:

  • Mjeksi e përgjishme;
  • Familjare dhe specialitike;
  • Laborator per analiza;
  • Stomatologji e përgjithshme dhe specialistike;
  • Laborator dentar;
 
 
 
 
 
 
 
 

SHËRBIMET TONA

 
 
 

PROTETIKA

 
 
Synon zëvendesimin e dhëmbëve që mungojnë nga periudha kongjenitale ose që jenë hequr për arsye të ndryshme shëndetësore.Kjo diciplinë permbush nevojat e humbura funksionale , estetike dhe fonetike....  Lexo më shumë
 
 
 
 
 

ORTODONCIA

 
 
Është një specializim i stomatologjisë që trajton diagnozen , parandalimin dhe korigjimin e dhëmbëve dhe nofullave të keq-pozicionuara dhe kafshimevet e gabuara.Gjithashtu mund të trajtoj modifikimin ...  Lexo më shumë
 
 
 
 
 

IMPLANTET

 
 
Një implant është një paisje mjeksore e prodhuar për të zëvendësuar një strukturë biologjike që mungon , për të mbështetur një struktur biologjike të dëmtuar ose për të përmisuar një strukturë ekzistuese biologjike.
 
 
 
 
 

ENDODONCIA

 
 
Trajtimi i kanalit të rrënjes është një sekuencë trajtimi për pulpën e infektuar të një dhëmbi që synon të rezulltoj në eleminimin e infeksionit dhe mbrojtjen e dhëmbit të dekontaminuar nga pushtimi i ardhshëm mikrobik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EKIPI YNË

 
 
 
 

Naik Etemi

 

Teknik dhëmbesh

 
I lindur ne vitin 1963 me pervoj pune mbi 35 vjeçare
 
 
 
 
 
 

Hanife Etemi

 

Moter medicinale

 
E lindur ne vitin 1963 me pervoj pune mbi 35 vjeçare
 
 
 
 
 
 

Besime Etemi

 

Mjeke e përgjithshme

 
E lindur ne vitin 1985 me pervoj pune mbi 10 vjecare
 
 
 
 
 
 

Kujtim Etemi

 

Stomatolog

 
I lindur ne vitin 1984 me pervoj pune mbi 12 vjeçare
 
 
 
 
 
 
 
 

Shilibare Hasani

 

Mjeke familjare

 
E lindur ne vitin 1964 me pervoj pune mbi 30 vjeçare
 
 
 
 
 
 

Misherefe Ameti

 

Moter medicinale

 
E lindur ne vitin 1968 me pervoj pune mbi 30 vjeçare
 
 
 
 
 
 

Gogo Matoski

 

Teknik dentar

 
I lindur ne viti 1998 me pervoj pune mbi 5 vjeçare
 
 
 
 
 
 

Sebajete Abdurahmani

 

Moter medicinale

 
E lindur ne vitin 1985 me pervoj pune mbi 5 vjeçare
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni sot

 

+389 70 532 831

 
 
 

Zyrën Tonë

 
 
 
 
 
 
 

NA KONTAKTONI

 
Pyetje? Komentet? Ne jemi këtu për të ndihmuar! Mjafton të plotësoni këtë formular dhe ne do t'ju kontaktojmë menjëherë.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*